Link

Et sted hvor alle ungdommer blir kjent med Jesus Et sted hvor alle slags ungdommer passer inn, og får venner Et sted hvor ungdommer har det moro

Link ønsker deg hjertelig velkommen!

Hva er Link?

Link er ungdomsarbeidet i Tønsberg Pinsekirke Betania. Det er for alle som går i 8.klasse og oppover, og våre ledere består i hovedsak av eldre ungdommer og unge voksne. Vi tror at ungdommer trenger et godt. autentisk og nært fellesskap med både likealdrende og eldre. Vi tror også ungdommer og mennesker i vår verden trenger Gud. Vi tror at Gud gir oss en fred i en verden fyllt av angst, frykt og stress. Vi tror at Gud har skapt oss, som gir han den eneste autoritet til å fortelle oss vår virkelige verdi, uansett hvordan vi føler oss. Vi tror på at Gud har en plan, hensikt og mening med livene våre, og at dette livet ikke er til ved en tilfeldighet.

Våre tre verdier som ungdomsarbeid er: Jesus, venner og moro. Alle våre arrangementer skal inneholde disse tre, og vi tror disse er essensielle i ungdommers liv! 

Våre happenings

Link

Ungdomsmøte: Hver fredag kl 19:30 møtes vi først til et møte med lovsang, forkynnelse og konkurranser. Videre utover kvelden har vi kafé, fellesskap, leker, konkurranser og gode samtaler. Men ikke hver fredag møtes vi for møte, men for Betanialekene, som er en konkurransekveld, eller andre arrangement med fellesskapet og relasjonene i fokus. Som for eksempel 17.Mai, Nyttårsaften, sommer- og juleavslutning, og jente- og guttekveld.

Smågrupper: Annenhver uke møtes vi i hjemmene for å dele liv og dele tro. Her bygger vi enda dypere relasjoner, og i fellesskap snakker om tro, tar vi for oss de vanskelige spørsmålene og tidene i livet. Vi har det også gøy sammen, spiller spill, og snakker som berører livene våre. Gruppene er fordelt på alder, og er ledet av lederne i ungdomsarbeidet.

Bibelkveld: Annenhver onsdag kl 16-18:30, i de motsatte ukene av smågruppene. Møtes vi for å gå dypere i Bibelen. Bibelen er det mest grunnleggende for en troende, derfor tror vi det er viktig å lære hva som står, og har skapt en arena hvor vi kan granske skriftene, og snakke om de. Vi spiser middag fra kl 16-17, og så har vi bibelkvelden fra 17-18:30 ca. Her har vi også noen samlingspunkter i sammen med resten av menigheten. 

Leir: I løpet av året har vi tre leirer. Årets første er Påskeleir, denne varer fra skjærtorsdag til 1 påskedag. Denne leiren er det vi som ungdomsarbeid som arrangerer. I tillegg til denne har vi to leirer om sommeren. Tenleir er for kommende 8-10.klasse, og Uleir for kommende 10.klasse og oppover. Disse leirene arrangerer vi i samarbeid med de andre pinsemenighetene i Vestfold. Disse leirene reflekterer også i stor grad våre verdier. Jesus - det er alltid fantastiske opplevelser med Gud på leirene våre. Venner - man får gode og viktige vennskap. Gøy - vi har det alltid VELDIG gøy på leir.

Link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone