Tro
Søndag 1. november talte pastor Bernt Torgussen om et liv i TRO.
Stol på Gud - Han skal stride for oss
Søndag 25. oktober talt Eva Olsvold Sundar om det å stole på Gud og stå fast på Hans ord.
Lytt nå
Nåden er alltid større enn synden
TPKung / Simen Trannum
Vår gamle ungdomspastor Simen Trannum avsluttet taleserien Synd og Nåde. Lytt til en fantastisk preken som du aldri blir for flink eller for gammel for å høre!
Samspillet mellom generasjonene
Søndag 11. oktober talte Bernt Torgussen og samspillet mellom generasjonene i kirken.
Lytt nå
Alle ting i Kristus tjener til det gode
Søndag 4. oktober talte Bernt Torgussen ut fra Romerne 8. Alt tjener til det gode for den som elsker Gud
Du Er Skapt Til Å Skape
TPKung / Karl Einar Bøhlerengen
Karl Einar avsluttet taleserien Skapt for å skape med å ta et dypdykk i skapelse og vår rolle i den! 02.Oktober 2020
Jesus hele livet
Søndag 27. september hadde vi TENTRO-avslutning og Karl Einar Bøhlerengen talte om å følge JESUS hele livet. - Ikke tro at du er voksen - du er god nok - nyt livet!
Mikael Lao - Skapt for å Skape
TPKung / Mikael Lao
25.September Mikael Lao talte om vår rolle i å bruke det Gud har lagt ned i oss!
Lytt nå
Med Jesus i hverdagen (Menighetshelg 2020)
Søndag 20. september avsluttet Bernt Torgussen vår Menighetshelg med temaet "Med Jesus i hverdagen".
Den Hellige Ånd
Søndag 13. september talte Bernt Torgussen om det å ta imot Den Hellige Ånd.
Hengivenhetens kraft
Søndag 6. september talte Dag Øyvind Juliussen om hvordan Gud bygger sin kirke med mennesker som hengir seg til Han.
En gjenopprettet kirke
Søndag 30. august talte Bernt Torgussen om den gjonopprettede kirke.
Hold fast på Ordet
Søndag 23. august talte Eva Olsvold Sundar om at Herren har satt foran oss en åpnet dør, for den som holder fast på Guds ord.
Evangeliet - Verdens Største Kjærlighetshistorie
TPKung / Mikael Lao
Mikael Lao en av våre nydelige ledere preiket om Evangeliet er større enn vi tror. 21.August 2020 i taleserien "Evangeliet"
Evangeliet
TPKung / Bernt André Torgussen
Søndag 16. august talte Bernt Torgussen om Evangeliet. "Jeg skammer meg ikke over evangeliet, for det er kraften til frelse, for hver den som tror. Både for jøde og for greker"
Lytt nå
Så simpelt, men så vanskelig
TPKung / Karl Einar Bøhlerengen
TPKung sparket i gang 14.August, og Karl Einar prekte om "Evangeliet"
Hjertets helbredelse
Gudstjeneste / Bernt André Torgussen
Bernt Torgussen taler om hvordan Gud kan helbrede hjertet ditt.
Utvalgt!
Gudstjeneste / Karl Einar Bøhlerengen
På vår online Gudstjeneste den 14. juni 2020 talte vår ungdomspastor, Karl Einar Bøhlerengen, om det å være utvalgt. "Det er ikke viktig hvem du er, det er viktig hvem du er sin".
Et Kunstverk
TPKung / Karl Einar Bøhlerengen
Karl Einar avsluttet taleserien Tro + Livet = Sant, og avsluttet våren med dette budskapet. Lytt og bli inspirert!
Hva ser du?
Gudstjeneste / Dag Øyvind Juliussen
Dag Øyvind Juliussen stiller dette spørsmålet i vår online Gudstjeneste den 26. april
Lytt nå
Størst av alt er kjærligheten
Gudstjeneste / Bernt André Torgussen
På vår online Gudstjeneste søndag 29. mars 2020 taler Bernt Torgussen om det største budet - at vi skal elske hverandre.
Den barmhjertige Samaritan
Søndag 8. mars talte Eva Olsvold Sundar om den barmhjertige Samaritan. Hun delte også om den virkeligheten som jøder lever under i dag, i Europa og andre deler av verden.
Følg med på veien
Gudstjeneste / Cornelia Lingås
Søndag 1. mars talte Cornelia Lingås på vår Gudstjeneste. Hun er ungdomspastor i Filadelfiakirka i Ålesund. Tema er - Følg med på veien -
Lytt nå
Større er Han som er i deg, enn han som er foran deg
TPKung / Cornelia Lingås
Cornelia Lingås talte på TPKung Dobbel 28.Februar. I taleserien "Jakten På Kjærligheten"
Vi Forkynner Kristus
Gudstjeneste / Bernt André Torgussen
Søndag 23. februar talte Bernt Torgussen om de sentrale sannhetene i Guds ord, ut fra Apg. gjerninger 8,5.
Dit ingen ville gå
Gudstjeneste / Karl Einar Bøhlerengen
Søndag 16. februar talte Karl Einar Bøhlerengen om å innta nytt land - Dit ingen ville gå.
Leve Annerledes
TPKung / Karl Einar Bøhlerengen
TPKung 14.Februar Dette er første av tre fredager i taleserien "Jakten På Kjærligheten.
Leve i sannheten
Gudstjeneste / Bernt André Torgussen
Søndag 2. februar talte Bernt Torgussen om det å leve i sannheten.
Bønn Som Buldrer
TPKung / Karl Einar Bøhlerengen
Karl Einar Bøhlerengen preiket om Bønn som Buldrer den 31.Januar på TPKung. Han avsluttet taleserien "Nytt år, Nye Muligheter, Samme Problemer".
Guds hvile
Gudstjeneste / Dag Øyvind Juliussen
Søndag 19. januar talte Dag Øyvind Juliussen om hvordan vi kan hvile i Gud.
Mirakler VS Tro
Gudstjeneste / Thomas Neteland
Søndag 12. januar talte Thomas Neteland om hvordan MIRAKLER ikke alltid skaper TRO, mens TRO er det som skaper MIRAKLER.
Du er skapt for Guds Hus
TPKung / Thomas Neteland
Thomas Neteland sparket i gang 2020 med å tale om at den vi er, det vi har, og det vi kan tilhører Guds hus. Vi er ikke bare skapt av Gud, men også for Gud. Denne talen ble holdt 12.Januar 2020 i serien Nytt år, Nye Muligheter, Samme problemer
For Gud er alt mulig
Gudstjeneste / Bernt André Torgussen
Søndag 5. januar talte Bernt Torgussen om hvordan alt er mulig for Gud, uansett våre omstendigheter.