TPKung

Hver fredag er møtes vi for å feire JESUS & livet, med tenåringer fra byen og omegn.

Velkommen til TPKung!

Vi er ungdomsarbeidet til Tønsberg Pinsekirke. Her er det alle slags ungdommer fra 8 klasse og oppover! Så vi kan garantere at du passer inn!  

For oss er det tre ting som er viktig. Det er Jesus, Venner og Morro. Vi ønsker å bygge vårt arbeid rundt disse tre, og at alle våre fredager inneholder Jesus, man skal få seg nye venner, henge med gamle venner og man skal ha det morro! 


Vi har tre hensikter som ungdomsarbeid. Først og fremst jobber vi mot å se ungdommers liv forandret av Guds kjærlighet. Vi tror at det best valget noen kan ta er å følge Jesus, derfor ønsker vi å se ungdom

mer ta valget, og følge de videre i troen.

TPKung

Den andre hensikten vi har er å bygge et godt og trygt fellesskap, hvor ungdommer kan være seg selv 100%. Vi tror at ungdommer trenger tilhørighet, og gode venner. Derfor gjør vi alt vi kan for at hvem som helst skal kunne trives. Hvis du ikke passer inn noe som helst annet sted, så skal du passe inn hos oss. Vi ønsker å se ungdommer blomstre i fellesskapet, hvor de blir trygge på seg selv slik at de kan vokse videre! 

Den siste hensikten vi har er at vi ønsker at det vi opplever, ser, og hører skal få lov til å prege oss i alle livets sfærer. Slik at Gud blir gjort kjent og synlig i Tønsberg, Vestfold og i Norge. Vi ønsker å ha innflytlelse på mer enn bare våre ungdommer, derfor ønsker er det å leve hele liv, og leve med Jesus hele livet viktig slik at menneskene vi er møter får en smakebit av himmelen. 

 

Vi møtes hver fredag kl 19:30 i Tønsberg Pinskekirke Betania sine lokaler i Skogergaten 3. Kveldene våre består av lovsang, tale, lek, aktiviteter, kafé og mange fine folk. Så vi anbefaler at du tar turen! 

Ønsker du å engasjere deg i TPKung? Vi har lovsangsteam, teknisk-team, funnyteam, velkomst-team, kafé-team og media-team.

Ta kontakt enten via Mail til ung@tonsbergpinsekirke.no eller via melding til TPKung på Facebook.  

Du er hjertelig velkommen til å bli med i gjengen! 

TPKung

 

Powered by Cornerstone