16 ungdommer døpt

Søndag 1. mars ble en våt dag. Hvertfall for 16 av våre egne ungdommer som valgte å gå dåpens vei.

Av: David HusefestPublisert: 11.03.2009

”Å døpe seg er noe man gjør når man har bestemt seg for å følge Jesus for resten av livet”, sier ungdomspastor David Husefest til forsamlingen.

Det var også sterkt å høre en del av ungdommene som vitnet før de ble døpt. ”Jeg har bestemt meg for å følge Jesus”, var det flere av dem som sa.

De som døpte seg er:  Emma Frelsøy, Martin Høgvik, Iselin Høgvik, Frode Jønsberg, Matias Ljøen, Henriette Loa, Rebecka Madelene Fosland Ludvigsen, Tobias Nilsen, Mats Solberg, Per Erlend Steingrimsen, Renate Tørvi, Tommy Vad Flaaten, Markus Vad Flaaten, Stian Østrem, Andreas Aas og Richard Aas.

10 av dem ble også tatt opp som medlemmer på det samme møtet, mens en del også vil bli tatt opp som medlemmer på et senere møte. ”Dersom du er kristen og døpt er det naturlig at du er medlem og tilhører en lokal menighet”, forkynte Åse-Miriam Smidsrød til forsamlingen. Videre forkynte hun om hvor viktig det var at vi ikke lar skuffelser og bitterhet få holde oss borte fra menigheten. ”Den det går mest utover når du ikke tilgir andre, er faktisk deg selv” - Ikke la negative følelser hindre deg fra å komme til menigheten!

tirsdag 20. november 2018 kl. 19:00

Bønnebrus. Dag Øyvind Juliussen leder

fredag 23. november 2018 kl. 19:30

TPK Ung Hangout - filmkveld

lørdag 24. november 2018 kl. 14:00

Adventsfest. David Østby taler. Sang av Milly og Oddny.

søndag 25. november 2018 kl. 11:00

Gudstjeneste. Karl Einar Bøhlerengen taler. KLUBBsøndag og MINIklub