For 2000 år siden...

Av: Oliver A. NordbøPublisert: 29.10.2008
Da Jesus vandret rundt på jorden lærte han sine lærlinger (disipler) om livet, demonstrerte en nådefull Gud og møtte folk med Guds pasjon og kraft.

At de sener skulle få denne utfordringen, som populert blir kalt "misjonsbefalingen", kom nok som et lettere sjokk på dem.

I Evangeliet etter Matteus, kapittel 28, vers 18-20 leser vi:
"Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Meg er gitt all makt i himmel og på jord. Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende."

De tok åpenbart utfordringen, siden det i dag finnes ca. 2 milliarder kristne i verden. Vi har tatt den samme utfordingen ved å drive menighet her i Tønsberg, og ved å gjøre det samme (men i ulike former) i andre deler i verden. Det er dette vi kaller misjon.
For å se nærmere på vårt varierte misjonsarbeid, velg en av følgende:

Bolivia- Ved hjelp av faddere driver vi Barnelansbyen "Nytt Håp".

Thailand - Mariann og Mario Lao arbeider blandt Shan folket, nord i Thailand.

Ecuador - Rebeckka og Daniel Garcia arbeider for Misjonsalliansen i Ecuador. TPK er deres utsendermenighet.

Nasjonal informasjon finner du på siden til De Norske Pinsemenigheters Ytremisjon.

tirsdag 21. august 2018 kl. 19:00

Bønnebrus med Osvald Instebø

fredag 24. august 2018 kl. 19:30

TPK Ung

søndag 26. august 2018 kl. 11:00

Gudstjeneste. Dag Øyvind Juliussen taler. Søndagsskole.

tirsdag 28. august 2018 kl. 19:00

Bønnebrus med Dag Øyvind Juliussen