Team, sangere og musikere

Alive

Lovsangsband som spiller i ungdomsmiljøet. Består av ungdommer fra 15-18 år. Dette er tenåringer som elsker å lovsynge Gud og er stadig på leting etter de gode låtene. Bandet ledes av Emilie Ellingsen

Thomas Åmli Team

Thomas Åmli har med seg en fin gjeng av "unge voksne" som utgjør Thomas Åmli - team! En herlig hengivelse i lovsangen og ungdommelig stil preger gruppa. Gruppen ledes av Thomas Åmli.

Heidi Team

Heidi Askjem består av familien Askjem, godt hjulpet av musikere fra JIL church og Ingunn Juliussen. De har en moderne stil og et fantastisk fokus på å dra Guds nærvær ned i lovsang. Gruppen ledes av Heidi Askjem

TJ Team:

TJ team består av familien Ellingsen, m. fler. Det er en herlig gjeng som elsker "harmony singing" og gode gospelrefrenger.  De er i sitt ess når de kan lede menigheten i lovsang og tilbedelse av Jesus. Gruppen ledes av Tor-Jørgen Ellingsen.

Dag Søndbø team

Søndbø-paret har et herlig lovsangshjerte som banker for Gud! Med god hjelp av Liv Amsrud og andre musikere bringer de et godt og grunnfestet bidrag til lovsangsmiljøet i menigheten. Gruppen ledes av Dag Søndbø.

Administrator Tor Jørgen Ellingsen er kontaktperson for sang og musikkarbeidet. Ta kontakt med han dersom du har spørsmål rundt vårt sang og musikkarbeid.

Vi har også andre sangere og musikere som gleder oss
med sine talenter på mer sporadisk basis. Det setter vi stor pris på.