Team, sangere og musikere

Alive
Lovsangsband som spiller i ungdomsmiljøet. Består av ungdommer fra 15-18 år. Dette er tenåringer som elsker å lovsynge Gud og er stadig på leting etter de gode låtene. Bandet ledes av Victoria Otterbeck og Andrine Askjem.

Generation Praise
Heidi Askjem består av familien Askjem, godt hjulpet av musikere fra JIL church.  De har en moderne stil og et fantastisk fokus på å dra Guds nærvær ned i lovsang. Gruppen ledes av Heidi Askjem

TJ Team:
TJ team består av familien Ellingsen, m. fler. Det er en herlig gjeng som elsker "harmony singing" og gode gospelrefrenger.  De er i sitt ess når de kan lede menigheten i lovsang og tilbedelse av Jesus. Gruppen ledes av Tor-Jørgen Ellingsen.

Tone og Stuart
Tone Cecilie Due og Stuart Suther Baker leder teamet, som ellers består av fantastiske sangere fra menigheten. De er dedikerte i det å lede inn i Guds nærhet i møtene.

Familien Vindheim
Siv og Sigbjørn Vindheim er erfarne lovsangsledere som er en del av vårt lovsangsarbeid fra høsten 2018. De elsker å lede forsamlingen inn i tilbedelse, gjennom både nye og kjente sanger.

Administrator Tor Jørgen Ellingsen er kontaktperson for sang og musikkarbeidet. Ta kontakt med han dersom du har spørsmål rundt vårt sang og musikkarbeid.

Vi har også andre sangere og musikere som gleder oss
med sine talenter på mer sporadisk basis. Det setter vi stor pris på.

fredag 22. juni 2018 kl. 18:00

TPKung SOMMERAVSLUTNING Sevikveien 27 - Nøtterøy

søndag 24. juni 2018 kl. 11:00

SommerGudstjeneste på Betel. "DeleGudstjeneste"

tirsdag 26. juni 2018 kl. 19:00

Bønnebrus. Eva og Erlend Sundar leder.

søndag 1. juli 2018 kl. 11:00

Felles SommerGudstjeneste her. Mario Lao taler